Connect with us

Draft

Ez már megint elég jól sikerült – Browns draftértékelő

A Browns évről évre jó holtszezonokat produkál, látszólag jókat igazol, látszólag jókat draftol, aztán valahogy mégsem jön össze a nagyobb előrelépés… Ettől függetlenül mindig lehet bizakodni, így van ez most is, hiszen ez a draft megint elég jóra sikeredett. 

1/10 Jedrick Wills, OT, Alabama

A Browns szinte felrohant a képzeletbeli pódiumra és virtuálisan pillanatok alatt odaadta Roger Goodellnek a cetlit, amin Jedrick Wills neve állt. Nem is kellett sokat gondolkodni, ugyanis tökéletes választás. A csapat legnagyobb hiányposztja volt a tackle, Wills pedig nem csak nálam, de a Brownsnál is a legjobbnak számított a posztján, szóval nagyon jól álltak a csillagok.

Wills elsősorban keménységéről, fizikalitásáról híres, igazi trash talker és kiváló futásblokkoló. Azonban emellett pass protectionben is remek, hiszen atletikus, jó a technikája – legfeljebb a karhosszát érheti kis kritika, amivel nem tartozik az elitbe, illetve inside move-okkal azért sebezhető és voltak false startjai is. Három év alatt 39 meccsen mindössze egyetlen egy sacket engedett. Itt érdemes megjegyezni, hogy ugyan jobb oldali tackle volt, de Tua vakoldalát védte az egyetemen.

Ilyen feladat várhat rá a profik közt is, hiszen jó eséllyel a Brownsnál átmegy a bal oldalra és Jack Conklin marad a jobb szélen, kettejükkel pedig nagyon jó tackle-párosa és nagyon jó támadófala lett hirtelen a Brownsnak. Az FA-kitekintőben azt írtam, hogy három lépésből oldhatja meg a csapat a problémát: Conklin, Jason Peters és Mekhi Becton, azonban akkor nem gondoltam, hogy Wills elérhető lesz, így a középső lépést ki is lehetett hagyni. Szép munka!

2/44 Grant Delpit, S, LSU

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások