Connect with us

Draft

Ez micsoda már megint? – Seahawks draftértékelő

Pete Carrollék egy alternatív univerzumban élnek, ez a 2020-as draft után minden kétséget kizárólag bebizonyosodott. Seattle-ben továbbra sem prioritás megvédeni a liga talán legjobb irányítóját, nem ismerik sem a hiányposzt, sem a BPA (legjobb elérhető játékos) fogalmát, az első kört pedig továbbra is összekeverik a második nappal. Szakértő, szurkoló legyen a talpán, aki ebben megtalálja a pozitívumot. 

 

Az idei draft után számomra egyértelmű volt, hogy a Seahawks a játékosbörze egyik legnagyobb vesztese. Ez a benyomás azóta sem változott, pedig próbáltam megtalálni a fényt az alagút végén, még a Seahawks közeli hurráoptimista oldalakat is átböngésztem, hátha számukra világos a csapat koncepciója – de nem. Business as usual, ismét érthetetlen az, amit Carrollék leműveltek.

 

Kezdjük az elején. A csapat legnagyobb hiányposztja a draft előtt továbbra is a támadófal volt: a teljes belső falra, illetve az RT-posztra is ráfért az erősítés. Emellett a pass rush az, ami bántóan gyenge jelenleg a csapatnál, így valahol elvárható lett volna, hogy a legjobb pickjével valamelyik falat erősíti meg a csapat. Hát nem.

 

A Seahawks a Texas Tech linebackerét, Jordyn Brookst választotta ki az első kör 27. választásával. Állítólag ő volt a csapat által legmagasabbra értékelt, még bent lévő prospect, így ilyen téren nem meglepő a választás. Ugyanakkor pont a Seahawks az, aminek nem lenne szabad követnie a saját boardját.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!