Connect with us

Draft

Ez most tényleg jól sikerült – Lions draftértékelő

A Detroit Lionsnek nem sikerült kicserélni az első körben, ami némiképp csalódás, de ez a tény mindössze arra jó, hogy ne értékeljük tökéletesre a csapat draftját. És az elmúlt évekkel ellentétben most nem csak a koncepció volt jó, de kivételesen sikerült jó játékosokat találni a megfelelő értéken, ráadásul a legnagyobb hiányposztokra. A Lions az idei draft egyik kellemes meglepetése.

A Matt Patricia-éra valamennyi draftját én értékeltem és mind a kétszer B+ osztályzatot adtam. Az elmúlt években elért eredmények fényében mindez túlzásnak tűnhet, de akárhogy nézzük, a sikertelenség nem a drafton múlott – hat kezdő (és nem is rossz) és több hasznos kiegészítőember érkezett, ráadásul a tavaly draftoltak közül többnek is most lehet a breakout éve (mint tavaly volt a safety Tracy Walkernek). Nyilván lehetett volna jobban csinálni, akadt pár reach, akik a rendszerfitségük, és nem a tehetségük miatt érkeztek, de összességében nem a játékosállományon, hanem a főedzőn múlott a kudarc.

Az eddigiek alapján a 2020-as draft is jól sikerült, sőt, az elmúlt évekhez képest egyenesen kiválóan. A menedzsment kitett magáért, Patricia mindent megkapott, amire csak vágyott – ha idén sem sikerül az előrelépés, akkor nemcsak, hogy kérdés nélkül kivágják, de soha az életben nem lesz főedző (ez utóbbi mondjuk nem meglepő, a Lions élén megbukott HC-k nem szoktak második esélyt kapni.)

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!