Connect with us

Draft

Ezek után már tényleg csak a hit marad – Patriots draftértékelő

Az újrakezdés mindig nehéz, de a Patriots jó helyzetből várhatta a draftot, hisz a class pont a legnagyobb hiányposztoknál volt kifejezetten mély. Ehhez képest sem irányító, sem elkapó nem jött, és bár Bill Belichick természetesen mindig jobban tudja, de a belé fektetett bizalmon és hiten túl nem sok mindenbe lehet per pillanat kapaszkodni.

 

 

A Patriots hiányposztjai egyértelműek voltak a draft előtt: kellett egy irányító és egy rúgó, legalább egy tehetség elkapó, egy komplett TE-sor, illetve a linebacker/edge posztra is ráfért az erősítés. A Patriotsnak pedig volt drafttőkéje bőven, akár egy első körös felmozgás is belefért volna egy irányítóért (Jordan Love-ért, ha úgy alakul), a történelmű mélységű WR-class csak úgy dúskált a tehetségekből, a pass rusher class is korrekt volt (még ha nagy volt köztük és Chase Young között a szakadék), a rengeteg hátsó körös cetliből pedig könnyedén meg lehetett oldani a rúgóposztot.

 

A matchupok tehát kedvezőek voltak, Bill Belichick viszont úgy döntött, borítja az asztalt. Kicserélt az első körből ahelyett, hogy értéken irányítót draftoljon, a másodikban jött a szokásos DB-pick, majd két TE-t is szerzett a bűn rossz TE-classból, elkapóból pedig egyetlen egy sem érkezett.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!