Connect with us

Érdekességek

Ezért volt tökéletes választás a Jetsnek Joe Flacco

A Jetsnél remélik, hogy a frissen igazolt, nyaksérülésből lábadozó Joe Flacco egyetlen egyszer sem fog pályára lépni idén, hiszen ez azt jelentené, hogy Sam Darnold nem sérült meg és relatíve jól is játszik. De most legalább tudják, hogy ha Darnolddal történne is valami, lesz egy olyan irányítójuk, aki képes meccseket nyerni, főleg az AFC East ellen.

Peter King mutatott rá a Football Morning in America egyik rovatában, hogy épp az AFC keleti csoportja ellen a legjobb Joe Flacco győzelmi mutatója, egészen pontosan 13-6-os mérleggel bír (68,4 százalékos győzelmi arány). A Dolphins ellen még sosem kapott ki (6-0), a Bills és a Jets ellen 3-1-es a mérlege, és ugyan az alapszakaszban a Patriots ellen csak 1-4 jött össze, a rájátszásban kétszer is nyerni tudott Foxborough-ban.

A Jetsnek azért is kellett egy használható csereirányító, mert az utóbbi 11 olyan meccsét elvesztette, ahol a kezdő nem állt rendelkezésre – ebben benne van az utóbbi két évből az a 6 is, amikor Darnold nem tudott pályára lépni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!