Connect with us

Hír

Fletcher Cox Darius Slaynek: Ha nyerni akarsz, gyere Phillybe!

Fletcher Cox és Darius Slay két évig csapattársak voltak a Mississippi State egyetemen, az idei szezontól pedig az NFL-ben is együtt fognak játszani, miután az Eagles cserélt a Lionsszel a cornerbackért. Az üzlet megkötése előtti este pedig beszéltek is a régi barátok egymással, Cox pedig olyat ajánlott Slaynek, amiben eddig nem nagyon volt része.

Csak azt mondtam neki, hogy ha nyerni akar, akkor jöjjön Phillybe. Elmondtam neki, hogy itt máshogy mennek a dolgok, errefelé nyerni szoktunk. Tudom, mit hoz majd a csapatunkhoz: jó karaktert, egy kis swaget, kemény munkát és vezetői képességeket. Nagyon sokat fog jelenteni számunkra.

– mondta Cox egy beat writereknek tartott konferenciahívás alkalmával, via PFT.

Az előző hét szezon során a Lions 52-59-1-es mérleget hozott össze, kétszer jutott el a rájátszásba, de egyszer sem tudott ott nyerni. Az Eagles ellenben 65-47-es mérleget tudott felmutatni, ebből ötször pozitív mérleggel zárt, négyszer bejutott a rájátszásba, négyszer nyert a rájátszásban és megnyerte a Super Bowlt is.

Arra persze nincs garancia, hogy a következő években is jobb mérleggel zár majd a csapat, mint a Lions, arra meg pláne nincs, hogy Super Bowlba vagy akár főcsoportdöntőbe jusson a gárda, de az előző évek alapján erre nagyobb esélye van Slaynek, mint Detroitban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!