Connect with us

Hír

Frank Gore 37 évesen is focizni fog, a Jetshez írt alá

Frank Gore jövő héten tölti be a 37-et, azonban ez nem tántorítja el attól, hogy folytassa illusztris pályafutását. Ügynöke, Drew Rosenhaus jelentette be, hogy a running back egy évre aláírt a New York Jetshez.

Gore-nak ez lesz a 16. idénye az NFL-ben, 2005-ben drafolta a harmadik körben a 49ers és játszott a Coltsban, a Dolphinsban és a Billsben, most pedig három éven belül harmadik AFC East-csapatát “fogyasztja” majd. Miamiban játszott egyébként Adam Gase kezei alatt, így onnan lehet az ismertség régi-új főedzőjével.

Jelenleg a futott yardokat tekintve harmadik az örökranglistán, de mivel 1300 yard választja el a második Walter Paytontól, így jó eséllyel marad is a dobogó legalsó fokán. Karrierjében kilencszer lépte át az 1000 yardos határt és ötször Pro Bowlernek is választották. Tavaly pályafutása legrosszabb számait produkálta 599 yarddal és 3,6 yardos futásonkénti átlagával.

Gase elmondta, hogy szeretné Bell terhelését visszavenni, ezért érkezett a negyedik körben La’Mical Perine is, most pedig a veterán Gore.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!