Connect with us

Érdekességek

Frank Gore-nak helye van a legjobbak között?

Frank Gore egy kisebbfajta csoda, futó létére még 37 évesen is képes jó teljesítményre. Elnyűhetetlenségének köszönhetően már 15 347 futott yardnál tart, ami a harmadik legtöbb valaha, és sokak szerint emiatt a futónk helye lesz majd a Híressége Csarnokában is.

 

 

Egy Reddit felhasználó vette észre, hogy jelen állás szerint Gore és Emitt Smith, minden idők legtöbb futott yardjával rendelkező játékosa ugyanannyi szezont játszott végig (15) és ugyanannyi mérkőzésen (226) lépett pályára. Össze is hasonlította a két futó statisztikáit és a számok nem Gore-nak kedveznek.

 

  • Smith: 18 355 yard, 164 TD
  • Gore: 15 347 yard, 79 TD.

 

Smith 3008 yarddal és 85 TD-vel szerzett többet, mint Gore, ami elég szembetűnő különbség. Utóbbi a sok yardja ellenére mindössze meccsenkénti 67,9 yardos átlagot tud felmutatni, ami nem túl veretes (Smith-nek 81 yardos átlaga van), egészen pontosan az 50. legjobb valaha. Ehhez képest Jim Brown, Berry Sanders, Walter Payton, Eric Dickerson vagy akár Adrian Peterson, akiket már megelőzött Gore az örökranglistán, mind 85-90+ yardos átlaggal futottak (Brown az egyetlen 100+ yarddal).

 

Ér ez a teljesítmény Hall of Fame-tagságot?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!