Connect with us

Draft

Fulton, a megmentő – Titans draftértékelő

Kicsit furcsa drafton van túl a Titans, ugyanis az első körben elvitt egy olyan játékost, akit inkább a második körben kellett volna, ellenben a második körben elvitt egy olyat, aki első kört is érhetett volna. Ők ketten mindenképp sokat segíthetnek a csapatnak, a harmadik körtől lefelé viszont nem érkeztek izgalmas, potenciállal rendelkező prospectek. 

1/29 Isaiah Wilson, RT, Georgia

Wilson nem fért be a top50 játékosomba, így nyilvánvalóan reachnek gondolom, azonban várható volt, hogy a Titans kiviszi az első körben, méghozzá azért, mert nagyon jól illik a Jack Conklin távozásával megüresedett jobb oldali tackl posztra – így Dennis Kelly mehet vissza sokoldalú cserének. A Georgia egyetemen is zónablokkolásos rendszerben pallérozódott, így nem lesz neki újdonság a Titans sémája, ráadásul a sok play actiont alkalmazó támadósor is fekszik majd neki.

Wilson óriási méretekkel rendelkezik és nagyon hosszú a karja is. Nagy ereje van, egy igazi “mauler”, aki szereti megsemmisíteni maga előtt az ellenfeleket és kiválóan blokkol futáshoz. A mentalitása biztosan nagyon tetszik Vrabelnek, élvezi, hogy fizikálisan dominálhatja az ellenfeleit, és amikor csinál egy pancake-et, akkor csak simán kuncog egyet ellenfele arcába.

A fit tényleg kiváló, az elképzelés is látszik, de azért Wilson közel sem egy kész termék és kérdés, hogy pass protectionben mennyire állja meg a helyét, és egyáltalán a játék ezen részén mennyi fejlődési lehetőség van benne. Ugyanis nem elég atletikus játékos, nem elég gyors a lába, így pedig a speed rusherek ellen bajban lesz a profik közt, ráadásul nem látom, hogy ez a jövőben változna. A technikáján javítania kell és méretéből adódóan nem is tudja elég alacsonyan tartani a testsúlyát, így passzjátéknál erős kérdőjelnek számít majd.

Két érdekesség még vele kapcsolatban: közel 160 kilójával minden egyes Titans-játékosnál legalább 7,7 százalékkal nehezebb, a pályán kívül pedig nagyon nyugodt természet, így megkapta a Panda becenevet.

2/61 Kristian Fulton, CB, LSU

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!