Connect with us

Draft

Gyorsan futsz? Te vagy az emberünk! – Eagles draftértékelő

Az Eagles tavalyi problémája az volt, hogy nem volt elég egészséges elkapója a szezon végére, ráadásul WR-ek rendkívül lassúak is voltak. Elsősorban ezen akart változtatni Howie Roseman a drafton, és ha sokat nem is javult a tavalyi évhez képest az Eagles ezzel a drafttal, az biztos, hogy gyorsabb lett! 

Úgy vágott neki a játékosbörzének az Eagles, hogy óriási lyuk tátongott elkapóposzton, ezzel pedig sarokba volt szorítva a gárda, kvázi kötelező volt az első körben WR-t választani, ezzel pedig a saját dolgát nehezített meg a csapat. A lehetőség viszont adott volt, hiszen CeeDee Lamb elkezdett csúszni… Rosemanék próbálkoztak felmenni, de végül vagy sokallták az árat, vagy nem akart senki (leginkább Falcons) lemozogni. Ebben nehéz igazságot tenni, de lehetett volna, sőt, szerintem kellett volna agresszívabban próbálkozni.

1/21, Jalen Reagor, WR, TCU

Végül maradt 1/21-en a csapat, ahol mindenki Justin Jeffersont várta, azonban végül Jalen Reagor érkezett. Ő mostantól hosszú éveken át, akár karrierje végéig Lambhez és Jeffersonhoz lesz hasonlítva, a két WR-hez, akik közt elkelt és akiket vihetett volna az Eagles. Elképzelhető, hogy jól fog ebből kijönni, de szerintem csúnyán el fog bukni ebben az összehasonlításban, rosszabb karrierje lesz még Jeffersonnál is, még ha egyébként valóban jobban is illik a támadósor elképzeléseibe, mint az LSU elkapója. Ettől függetlenül a rosszabb játékos került kiválasztásra, ráadásul szerintem sokkal rosszabb – Jefferson a 18., Reagor a 44. játékos volt a boardomon, elkapók közt pedig előbbi a negyedik, utóbbi a kilencedik.

Azt hiszem ennyiből is egyértelmű, hogy szerintem rossz választás született, de azért nézzük meg közelebbről a dolgot.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!