Connect with us

Hír

Hiába szerezte meg Charles Harrist a Falcons, az opcióját nem hívta le

Az Atlanta Falcons nemrég szerezte meg Charles Harrist a Dolphinstól egy 2021-es hetedik körös pickért, ami többek között azzal is járt, hogy az atlantai csapat dönthetett a pass rusher 5. körös opciójáról. Tom Pelissero most arról számolt be, hogy a Falcons nem fog élni a lehetőséggel.

 

 

Harris 2017-ben 1/22-es volt, de mindössze 3,5 sacket szerzett három év alatt. Érdekes történet vele kapcsolatban, hogy anno a Cowboys nagyon sokat áldozott volna azért, hogy megszerezhesse, a 28. helyről a 16.-ig is felment volna érte.

 

A Dallas a Ravensszel akart elsősorban cserélni, de a Baltimore Marlon Humphrey-t (akinek le is hívták már az opcióját) többre tartotta, mint néhány extra cetlit és az 1/28-at. A Cowboys ezek után mással sem tudott megegyezni, Harrist pedig a Miami Dolphins választotta ki a 22. helyen.

 

Ráadásul a Cowboys Takkarist McKinley-t is szerette volna megszerezni, de a Falcons megelőzte is kivitte a 26. helyen (az ő opcióját nem hívta le a csapat). Így végül a Dallasnak Taco Charlton és TJ Watt közül kellett választania, és természetesen előbbi mellett döntött (tavaly vágták ki Jerry Jonesék). Mind Harris, mind Charlton, mind pedig McKinley ordas nagy bust lett, miközben a némileg lesajnált TJ Watt All-Pro szinten játszik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!