Connect with us

Érdekességek

Idén is összecsaphat a draft első és második választottja

Joe Burrow és Chase Young rövid ideig csapattársak voltak az Ohio State-en, azonban Burrow transferelése után egyetlen egyszer sem mérték össze erejüket az egyetemen. Ez idén jó eséllyel megváltozik, ugyanis a Bengals és a Redskins játszani fog egymás ellen a szezonban – ha minden jól alakul és nem kell törölni mérkőzéseket. A fővárosban lenne a találkozó, a dátum pedig ezen a héten kiderül, ugyanis várhatóan péntekig kihozza az idény menetrendjét az NFL.

Az NFL Research szerint ez lenne a 22. találkozó az aktuális 1/1-es és 1/2-es között a történelem során, az 1/2-esek pedig 14-7 arányba vezetnek, az utóbbi hét alkalomból pedig hatot nyert a később kiválasztott játékos és csapata – beleszámítva a tavalyi dupla Bosa-sikert Murray felett. Legutóbb 2013-ban Eric Fisher és a Chiefs kerekedett felül Luke Joeckelen és a Jaguarson.

Ezen kívül az is segíti Young esélyeit, hogy ebből a 21 összecsapásból öt alkalommal volt az első és második választott irányító és védő, ezek közül pedig az összeset a második választott csapata nyerte:

  • 1970: Packers DT Mike McCoy vs Steelers QB Terry Bradshaw
  • 2010: Lions DT Ndamukong Suh vs Rams QB Sam Bradford
  • 2017: Bears QB Mitchell Trubisky vs Browns Edge Myles Garrett
  • 2019: 49ers Edge Nick Bosa vs Cardinals QB Kyler Murray (2x)

Persze azt is tegyük hozzá, hogy a Redskins utoljára 1991-ben tudta legyőzni a Bengalst (azóta három Cincy győzelem és egy döntetlen a mérleg), akkor pedig még Burrow és Young sem született meg.

(via NFL.com)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!