Connect with us

Draft

Illúzió vagy tényleg ennyire jó? – Redskins draftértékelő

Egy új éra kezdődött Washingtonban, és úgy néz ki, hogy Ron Riverával végre a helyes útra lépett a csapat. A draftot is jól abszolválta a fővárosi franchise, olyannyira, hogy felmerült bennem a gyanú: lehet, hogy mindez csak illúzió és Jay Grudenék után már minden rózsaszínnek tűnik? 

A Redskins keretének minőségét jól jellemzi a tény, hogy a csapatnál csak a Bengals szerepelt rosszabbul tavaly. A roster ezer sebből vérzett, gyakorlatilag minden poszt neednek számít, a rebuildhez legalább még egy év kell, a mostani legfeljebb az alapok letételére volt elég.

Az 1/2-es pick jó kiindulópontnak tűnt, utána viszont csak a harmadik kör elején jött a csapat a tavalyi Montez Sweat-csere miatt, ráadásul a draft közben Trent Williamst is elcserélte a Redskins, így hivatalosan is hiányposzttá vált az LT-poszt. Emiatt kellett a kreativitás, de minden nehézség ellenére úgy tűnik, jól sikerült az alapozás.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!