Connect with us

Hír

James Harrison borítékot kapott Tomlintól, miután megbüntették szükségtelen durvaságért

James Harrison 2010-ben óriási ütést mért a Browns elkapójára, Mohamed Massaquoi-ra, amiért nem kapott sárga zászlót, azonban később a liga kiosztott neki egy 75 ezer dolláros büntetést. Most a Steelers legendás védője arról beszélt a Barstool “Going Deep” podcastjében, hogy Mike Tomlin az eset után adott neki egy borítékot.

A leglazább dolog, amit Mike Tomlin valaha tett, hogy adott nekem akkor egy borítékot. Nem mondom el, hogy mi volt benne, de adott nekem egy borítékot.

Figyeljetek, mindenre, amit szeretek, apám sírjára, bármire esküszöm, hogy nagyjából az erőm 50 százalékával ütöttem meg azt az embert, és csak azért tettem, hogy kiüssem a labdát a kezéből. Ha tudtam volna, hogy 75 ezerre büntetnek, akkor megpróbáltam volna megölni.

A Steelers tulajdonosa, Art Rooney II kiadott egy közleményt, miszerint biztos benne, hogy nem történt ilyesmi, és nem is érti, miért mondott ilyet Harrison. Mindeközben Sean Payton – akit a bountygate miatt eltiltottak anno – azt mondta, hogy ne várjuk, hogy az NFL nyomozni fog az ügyben, majd besöprik a szőnyeg alá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!