Connect with us

Hír

JJ Watt nem fog új szerződést követelni magának

A Houston Texans nemrég brutálisan túlfizette a left tackle Laremy Tunsilt (évi 22 millió dollár), így felmerült az újságírókban a (jogos) kérdés, hogy JJ Watt vajon mikor kap emelést. Aaron Wilson a Houston Chronicle-től meg is kérdezte a pass rushert, aki viszont ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy nem érzi helyénvalónak, hogy új szerződést követeljen magának.

Watt a Texans egyik arca, kapitánya és még mindig a legjobb védője, egészségesen továbbra is All-Pro. A szerződése még két évre szól, összesen 33 millió dollárt kereshetne, ugyanakkor ebből az összegből egyetlen cent sem garantált. Magyarán egy szerencsétlen sérülés esetén nagyon sokat bukhat.

A csapat szempontjából ez természetesen rendkívül kényelmes (pláne, hogy Watt az elmúlt négy szezonból csak egyet játszott végig), de a jobb franchise-ok hasonló esetekben, ha emelést nem is adnak, de legalább az alapfizetés egy részét garantálttá teszik. Végtére mégiscsak egy háromszoros év védője helyi legendáról van szó, aki jó eséllyel a Hall of Fame-ben végzi – ennyit talán megér.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!