Connect with us

Hír

Judon aláírta a franchise taget

Matthew Judon, a Ravens pass rushere a tegnapi napon aláírta a rárakott franchise taget, jelentette be a csapat. Judon hivatalosan linebacker taget kapott, amivel $15,8 milliót kereshet 2020-ban, de akár beadhat egy kérelmet, hogy DE-ként kezeljék, amivel bő $2 millióval nőhetne a fizetése – habár ezt könnyen lehet, hogy nem kapná meg, ugyanis javarészt kétpontos beállásból indult, nem hármasból.

Ez az aláírás egyébként azt jelenti, hogy Judon biztosan játszani fog idén és nem fog holdoutolni – az új szabályokkal ez így már szinte lehetetlen is -, a feleknek pedig július 15-ig van idejük megegyezni egy hosszú távú szerződésről. Ha ez nem sikerül, akkor jövőre mindenképp ismét szabadügynök lesz a pass rusher.

Judon 2016-ban ötödik körös választott volt, azóta 186 tackle-t, 28,5 sacket és 7 kierőszakolt fumble-t jegyzett, ebből tavaly 9,5 sacket és négy kierőszakolt fumble-t, amivel be is választották élete első Pro Bowljába. A Ravens rendszere sokat segített neki, sackjeinek és nyomásgyakorlásainak relatíve nagy részét blokkolatlanul érte el, így talán egyelőre kockázatos lenne hosszú távon megegyezni vele.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!