Connect with us

Érdekességek

Keleten droppolnak a legtöbbet az elkapók

Érdekes statisztikával jött ki nemrég a PFF: a legtöbbet droppoló elkapók az NFL keleti csoportjaiban vannak. Ha nem hiszitek, kérdezzétek meg Tom Bradyt, Ryan Fitpatricket, Carson Wentzet vagy Dak Prescottot.

 

 

A legtöbb elejtett passza tavaly Prescottnak volt. Ő az egyetlen irányító, akinek 40-nél több jó passzát is elejtették az elkapói, szám szerint 43-at. A legmegbízhatatlanabb célpontja Michael Gallup volt, aki egymaga 13 labdát ejtett el (a legtöbbet az egész ligában), de a kilenc dropjával Randall Cobb sem lehet büszke.

 

A második a sorban Tom Brady 34-gyel. Vele ráadásul pont a legmegbízhatóbbnak tartott célpontjai, Julian Edelman (10) és a tavaly egy 2. körös pickért megszerzett Mohamed Sanu (6) babrált ki a legtöbbször.

 

Carson Wentz sem lehetett túl boldog, tavaly 32 jó passzát ejtették el az elkapói. Érdekes, hogy a PFF szerint Nelson Agholor csak háromszor dropolt, a két legtöbbet hibázó Eagles-játékos pedig Alshon Jeffery és Zach Ertz volt (5-5). Illetve említsük meg még Fitzmagicet, aki mindössze egyetlen droppal maradt le a dobogóról ţ vele DeVante Parker és Albert Wilson tolt ki a legtöbbször (5-5).

 

A legrosszabb aránya egyébként Marquise Goodwinnek volt a legalább 20 targetet kapó elkapók közül. A 49erstől az Eaglesbe igazoló elkapó 21 passzt kapott tavaly, ebből 16 volt elkapható, ő pedig négyet is elejtett, ami egy elég meredek 25 százalékos arány. Wentz biztos nagyon örül az érkezésének.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!