Connect with us

Hír

Kirk Cousins Dak Prescottnak: Ha elég jó vagy, a franchise tag a barátod is lehet

Egyelőre nem nagyon haladnak a tárgyalások Dak Prescott és a Cowboys között, ráadásul a csapat leigazolta Andy Daltont is, így bőven benne van a pakliban, hogy a júliusi határidőig nem születik megállapodás a felek között, Prescott pedig franchise taggel játssza végig a szezont. Ezt a fiatal irányító aligha szeretné, de Kirk Cousins szerint ez közel sem a világvége.

 

 

Úgy gondolom, hogy a franchise tag a barátod is lehet. Nem hiszem, hogy csalódottnak kell lenni miatta: magas fizetést biztosít, és ha elég jó vagy, akkor ez csak növekedni fog később és megkapod azt a kompenzációt, amit akartál. Ha megérdemled, akkor megkapod a nagy szerződést. Tehát nem kell mást tenned, mint végezni a dolgod és türelmesnek lenni. Én végigjártam ezt az utat és semmin nem változtatnék utólag.  Ezt el is mondtam Daknek, amikor tavaly egymás ellen játszottunk: ne aggódjon, a tag a barátja is lehet, amit az előnyére fordíthat

 

– mondta Cousins az ESPN-nek adott interjújában.

 

Cousins két évet is játszott franchise tag alatt, majd egy három éves, 84 millió dolláros szerződést írt alá a Vikingsszal 2018-ban, ami ráadásul teljes egészében garantált volt. Idén pedig kapott egy két éves, 66 millió dolláros hosszabbítást – neki tényleg bejött a dolog.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!