Connect with us

Hír

Komoly fizetéscsökkentésbe egyezett bele a Packers guardja

A Packers megegyezett a veterán guard Lane Taylorral, aki lemondott 3 millió dolláról, hogy a csapatnál maradhasson. Tegyük hozzá, sok választása nem volt, halott pénz nélkül elküldhette volna a Packers.

Taylor 2017-ben kötött egy 3 éves, 16,5 millió dolláros szerződést a csapattal, ennek lépett most az utolsó évébe. Tavaly még kezdőként kezdte a szezont, azonban egy sérülés és a tavaly második körös újonc, Elgton Jenkins parkolópályára tette, az idei 4,55 millió dolláros fizetés pedig elég sok egy cserének.

Taylornak nem volt választása, kénytelen volt belemenni a csökkentésbe. Ez egyébként egy kifejezetten kompromisszumos, már-már win-win megoldás. A falember idén 1,5 millió dollárt visz haza, illetve további 1,5 milliót kereshet ösztönzők formájában – ez sokkal jobb, mintha kivágták volna, a jelenlegi helyzet miatt ugyanis nehéz lett volna csapatot találnia, pláne olyat, ami 1,5 milliónál többet fizet. Ami pedig a Packerst illeti: 3 millió dollárt felszabadított, ami ugyan nem 4,55, de 1,5 millióért nehéz lett volna találni egy megbízható cserét, pláne olyat, aki még a rendszert is ismeri.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!