Connect with us

Hír

Kompromisszumot kötött Judon és a Ravens

Tegnap beszámoltunk arról, hogy Matt Judon aláírta a franchise taget. Akkor azt is írtuk, hogy a linebacker tagnek megfelelő összeget fog kapni, azonban fellebbezhet ez ellen és megpróbálhatja megszerezni a defensive end tagnek megfelelő fizetést. Végül kompromisszumos megoldás született.

A linebacker tag alatt $15,828 milliót, a defensive end tag alatt $17,788 milliót kereshetett volna, a felek viszont megegyeztek félúton, így Judon a két tag közötti összeget, egészen pontosan $16,808 milliót vihet majd haza idén – írja Tom Pelissero. Azt nem tudni, hogy vajon egy független döntőbíró hogyan ítélt volna, de az a sejtésünk, hogy nem adta volna meg Judonnak a DE tagnek megfelelő összeget, ugyanis a pass rusher leginkább kétpontos beállásból indult tavaly és nem hárompontosból (hozzátéve, hogy teljesen értelmetlen a jelenlegi besorolási rendszer és egységes pass rusher tagnek kellene lennie).

Persze még lehet, hogy ez egy felesleges lépés volt, már amennyiben a felek meg tudnak egyezni a július 15-i határidő előtt egy hosszútávú szerződésben. A kompromisszumos megállapodás jó jelnek számít a további tárgyalások kapcsán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!