Connect with us

Hír

Korábbi első körös cornert igazolt a Panthers

Véget ért Eli Apple kálváriája, a Panthers leigazolta a veterán cornert, jelentette be a csapat. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek.

Apple 1/10-es pick volt 2016-ban, de a Giantsben nagyon nem jött ki neki a lépés, 2018-ban el is lett cserélve a Saintshez. Az elmúlt két évet New Orleansban töltötte, és bár nem volt kiemelkedő, egy gyenge kezdő szintet tudott hozni. A Panthers védelmére ráfért az erősítés, akár még kezdő is lehet.

A corner egyébként még a piac elején megegyezett a Raidersszel, legalábbis papíron. A koronavírus-járvány miatt ugyanakkor nem ment zökkenőmentesen a szerződés véglegesítése, így több másik üzlethez hasonlóan Apple leigazolása is meghiúsult. Ezek után közel két hónapot kellett várnia, de végül lett csapata, ráadásul maradt az NFC South-ban. A Panthersnek pedig égető szüksége van cornerback-segítségre, hiszen Donte Jackson mögött nem igazán találni kezdő képességekkel rendelkező játékost: az idei negyedik körös Troy Pride mellett még Corn Elder és Cole Luke van depth chart elején.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!