Connect with us

Hír

LeSean McCoy szívesen visszatérne az Eaglesbe

LeSean McCoy az elmúlt évtized egyik legjobb és legeredményesebb futója, de már egyértelműen eljárt felette az idő. Az elmúlt két szezonban már csak limitáltan kapott szerepet, 1-2 évnél már nincs benne több. Épp ezért szeretne PO-esélyes gárdánál játszani karrierje végén, az Eaglesben például minden további nélkül el tudná képzelni magát.

 

 

Ez az utolsó köröm, és úgy szeretném elhagyni a ligát, ahogy érkeztem: keményen dolgozva, sikeresen. Lehet, hogy bennem van két szezon is, attól függően, hogy érzem majd magam, de egy mindenképp. Az elmúlt évekkel ellentétben a döntés most az én kezemben van, nem zárkózom el semmitől. Az Eagles például egy megfelelő állomás lenne karrierem végére, abszolút el tudom képzelni, hogy hazatérjek

 

– mondta McCoy (via NFL.com).

 

A futó 2009-ben az Eagles második köröse volt, kétszer lett All-Pro a csapatnál, egyszer yardokban, egyszer pedig TD-kben vezette a ligát. 2015-ben kellett elhagynia Philadelphiát, miután Chip Kelly elcserélte. Négy évig volt a Bills játékosa, tavaly pedig a Chiefsszel nyert Super Bowlt (még ha sok köze nem is volt a meneteléshez).

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!