Connect with us

Draft

Mack, téged választalak – Bears draftértékelő

A 2020-as NFL Drafton a Chicago Bears választottja pedig: Khalil Mack! Sokan feleslegesnek gondolják utólag ennyi ellenértéket feladni egy prémium pass rusherért, de az biztos, hogy a Bears nem választhatott volna jobb játékost a drafton Macknél. Top pick híján top játékos talán első ránézésre nem érkezett, de akad rejtett kincs az idei Bears classban.

Elsőkörös választottnak még az idei évben sem örülhettek Chicagóban. A Khalil Mack trade utolsó részletét is letörlesztette a Bears, de legalább a két évvel ezelőtti trade keretein belül idén a 2. körben sajátjukon kívül a Raiders pickjével is számolhattak. A draftra úgy érkezett meg a gárda, hogy Allen Robinson mögött nem igazán volt második számú elkapó, a távozó Clinton-Dixet nem pótolták még safety poszton, és elfért volna erősítés a corner egységbe is.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!