Connect with us

Hír

Marshawn Lynch visszatérhet Seattle-be

Marshawn Lynch tavaly a szezon végén másodszor is visszatért a nyugdíjazásból, most pedig az is elképzelhető, hogy ismét aláír a Seattle Seahawks gárdájához. Erről ő maga nyilatkozott Scott Van Peltnek.

Nos, mindig várd a váratlant. Egyelőre csak azt tudom, hogy lazán kezelem a dolgot. Az ügynököm tárgyal a Seahawksszal, meglátjuk, mi lesz. Ha működik a dolog és oda kerülök, akkor így lesz. Ha nem, basszus, akkor is minden szuper. Nem aggódom túlzottan.

A 34 éves Lynch tavaly az utolsó forduló előtt tért vissza a sérülésekkel sújtott backfieldre Seattle-ben, a 49ers elleni szezonzárón, az Eagles elleni wild card meccsen és a Packers elleni divisional körös mérkőzésen lépett pályára, 30 futásból 67 yardot és 4 TD-t szerzett.

Jelenleg elég furcsa a Seahawks futóhelyzete, ugyanis Chris Carson és Rashaad Penny is sérüléssel zárta az évet, utóbbi várhatóan az első hétre sem lesz bevethető, és előbbi esetében sem teljesen biztos ez. Mögöttük a másodéves Travis Homer és a negyedik körös újonc DeeJay Dallas vannak még rosteren két draftolatlannal egyetemben (Anthony Jones, Patrick Carr).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!