Connect with us

Hír

Matt Ryan rájött a siker titkára

Matt Ryan a minap igazi Nyilvánvaló Kapitánnyá változott. Az ESPN-nél azt kérdezték tőle, hogy mi kell ahhoz, hogy a Falcons megnyerte a csoportját és ismét bejusson a rájátszásba 2020-ban. Elsődlegesen azt kellene elérni, hogy ne ássák rögtön a szezon elején nagy árokba magukat.

Fontos lenne, hogy jól kezdjük az évet. Már az elején meg kell mutatnunk, hogy ott tudunk lenni a contenderek közt, és mikor az idény végén a divíziómérkőzésekre kerül sor, akkor lehetőségünk legyen elhúzni az ellenfeleinktől.

Hát igen, a jó kezdés tényleg fontos lenne, hiszen ha egy csapat 1-7-tel kezdi a szezont, mint ahogy tette tavaly a Falcons, onnan nem igazán lehet már felállni – még ha sikerült is egy szép 6-2-es hajrát produkálni.

És hogy támadóoldalon mit kell csinálnunk? Nyilvánvalóan több pontot kell szereznünk. Elég jó támadósorok vannak a divíziónkban. Erre kell fókuszálnunk, hétről hétre touchdownokat kell szereznünk, ha a vörös zónába érünk.

A Falcons tavaly 23,8 pontot átlagolt, ami a 13. helyre volt elég a ligában. Az offense-ből távozott Devonta Freeman és Austin Hooper, akiket Todd Gurley-vel és Hayden Hursttel sikerült pótolni. Meglátjuk, ez elég lesz-e lépést tartani a Saintsszel és a Buccaneersszel, illetve az is kérdés, a védelem hogyan tud teljesíteni – erre persze Ryannek nincs nagy ráhatása.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!