Connect with us

Hír

Mihez kezd a Redskins, ha Alex Smith visszatér?

Alex Smith hihetetlen kitartásának köszönhetően egyre közelebb a visszatéréshez, minderről egy nemrég posztolt videó tanúskodik.

 

 

Az irányító 2018 novemberében szenvedett brutális lábsérülést, ami után sokáig nem az volt a kérdés, hogy tud-e még futballozni, hanem hogy egyáltalán sikerül megmenteni a lábát. Nem volt zökkenőmentes a rehabilitáció, de most már ott tart a QB, hogy elképzelhető a visszatérése (ami minimum lenyűgöző). Ez pedig több kérdést is felvet.

 

Smith 2018-ban írt alá egy négyéves, 94 millió dolláros hosszabbítást, amelyből 55 millió dollár volt teljesen garantált. Az biztos, hogy az irányító nem lesz szegényebb, de a Redskins előtt több lehetőség is nyitva áll.

 

Smith-t elküldeni nem lehet: ha július előtt vágják ki, akkor 10 millióval nő a 21 milliós cap hitje, ha július után, akkor ugyan nem nő a cap hit, de nem is csökken, a 10 milliót pedig a következő évben kell kifizetni. Egy cserével viszont akár 16 millió dollárt is lehetne spórolni (ha július után cserélik el, és mivel még tart a rehabja, így csak ez az egyetlen reális opció). Persze kérdés, hogy Smith milyen formában tér vissza, de egy váratlan QB-sérülés esetén az egyik legkeresettebb játékos lehet.

 

Illetve az sem elképzelhetetlen, hogy Dwayne Haskins annyira rossz lesz, hogy Smith visszakerülhet a Redskins kezdőjébe. Ez sem túl valószínű, de ha már a Redskinsnek így is, úgy is ki kell egy vagonnyi pénzt fizetni, egy egészséges és bevethető Smith sokkal kellemesebbé teszi a helyzetet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!