Connect with us

Hír

Myles Garrett lehet az első pass rusher, aki évi 25 millió dollárt keres

A tavalyi szezon nem végződött jól Myles Garrett számára, ugyanis a pass rushert több meccsről eltiltották, miután sisakkal fejbe vágta a Steelers irányítóját, Mason Rudolph-ot. A játékára ugyanakkor nem lehetett panasz, és Ian Rapoport információ szerint a Browns az eltiltás ellenére is szeretne hosszú távú szerződést adni a korábbi 1/1-esnek – sőt, jó esélye van Rapsheet szerint arra, hogy az első pass rusher (védő) legyen, aki évi 25 milliós hosszabbítást kap.

 

 

Garrett abszolút All-Pro kaliber. 37 meccsen 30,5 sacknél jár, futás ellen is félelmetes, egyetlen teljes szezonjában (2018) Pro Bowler és második csapatos All-Pro lett (tavaly is az lett volna, ha nincs az eltiltás, 10 meccsen 10 sacket szerzett). A szerződése még két évre szól, de akár már idén megtörténhet a hosszabbítás.

 

A 20+ millió az gyakorlatilag garantált, de a rekorddöntés sem elképzelhetetlen. Jelenleg Khalil Mack a legjobban kereső védő a ligában, a pass rusher még 2018-ban kötött egy évi 23,5 millió dolláros szerződést a Bearsszel. Azóta új kollektív szerződés lett és a fizetési sapka is 20 millió dollárral nőtt, Garretnek így minden esélye megvan a 25 milliós topfizetésre.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!