Connect with us

Hír

Nem fogja egész évben jegelni Tuát a Dolphins

Tua Tagovailoa ősszel súlyos sérülést szenvedett és akkor sokan úgy gondolták, az újonc évét ki kell majd ülnie az NFL-ben. A rehabilitációja azonban jól halad és az sem lenne elképzelhetetlen, hogy már az első héten teljes értékűen bevethető lenne. A terv viszont egyelőre nem ez. Ahogy az sokszor lenni szokott, nem akarják egyből mély vízbe dobni a fiatal játékost, helyette a veterán kezdheti meg az idényt, esetünkben mindenki kedvenc Ryan Fitzpatrickje.

Az viszont nyilvánvaló, hogy ez csak ideiglenes állapot, a kérdés csak az, mikor adja majd át a stafétát Fitzmagic, aki egyébként jól ismeri az új támadókoordinátor, Chan Gailey rendszerét. Egyesek szerint akár a teljes 2020-as szezonban is kezdhetne Fitzpatrick, hiszen ráér még a Dolphins Tua bevetésével, az újjáépítés elején jár még a gárda. Barry Jackson (Miami Herald) információi szerint viszont a Dolphins front office-ban nincsenek az ellen, hogy újoncként kipróbálják Tuát.

Ez persze nem meglepő, nem véletlenül választották ki 1/5-re, de azért az edzések hiánya nyilvánvalóan még jobban megnehezíti az újoncok beépülését a csapatba, kiváltképp egy irányító esetében, de ha Tua lenyűgözi a fejeseket a limitált edzésidőben, akkor minden bizonnyal felgyorsíthatják a folyamatot és már hamar a mély vízbe dobhatják a fiatal QB-t.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások