Connect with us

Hír

Nem hívja le Haason Reddick opcióját a Cardinals

A Cardinals nem fogja lehívni a linebacker Haason Reddick ötödik éves opcióját a mai határidő előtt, így jövőre szabadügynök lesz jelen állás szerint – írja Jeremy Fowler. Reddick korábbi 1/13-asként a posztján a 3-25. legjobban kereső játékos átlagfizetését kapta volna meg, ami a CBS számításai szerint $10 milliót jelentett volna neki 2021-ben.

Reddick egy sokoldalú hibrid játékosnak tűnt draftolásakor, azonban Arizonában nem sikerült kihozni belőle a legtöbbet. Próbálták linebackerként és pass rusherként is, 3-4-es és 4-3-as rendszerben is, de közepes sikerrel. Tavaly csak öt meccsen kezdett és átvette a helyét Joe Walker – az utolsó hat meccsen mindössze 130 snap jutott neki. Idén ráadásul alaposan be is ruházott LB-posztra a Cardinals, ugyanis érkezett középre De’Vondre Campbell és a szélre Devon Kennard a piacról, illetve Isaiah Simmons az 1/8-as pickkel.

Ezzel már csak egy döntésre várunk a 2017-es első körös játékos ötödik éves opciója kapcsán, a Colts nem találta még ki, mi legyen az 1/15-ös safetyvel, Malik Hookerrel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!