Connect with us

Hír

Patrick Peterson: Papíron ez a legjobb csapat, aminek valaha része voltam

Patrick Petersonnak a múltban voltak gondjai a Cardinalsszal és elég sokszor felvetődött az elcserélésének lehetősége is. Most azonban elégedett és bizakodva várja a 2020-as szezont. Úgy gondolja, hogy ez a keret jobban néz ki, mint bármelyik, amelyiknek részese volt, mióta 2011-ban az első körben draftolták.

Valószínűleg papíron ez a legjobb csapat, amelyiknek valaha része voltam. Amit a front office elért a holtszezonban anélkül, hogy személyesen találkozhattak volna, az egyedülálló. Hihetetlen.

– mondta a cornerback, via a Cardinals hivatalos oldala.

Peterson ugyan a Super Bowlba jutó gárdának nem volt tagja, NFC-döntőben viszont már szerepelt, a szavai alapján pedig papíron most jobb ez a Cardinals. Persze hozzátette, hogy a siker nem jön el, ha nem tudják összerakni a darabokat. Neki és a többi veteránnak menedzselnie kell majd az öltöző és a játékosok egóit, ha nem csak papíron akarnak jól kinézni.

Természetesen DeAndre Hopkins megszerzése volt a legnagyobb dolog a holtszezonban, de azon kívül is sok jó játékost igazoltak, illetve draftoltak, mint a védőfalember Jordan Phillips, a linebackerek De’Vondre Campbell, Devon Kennard és Isaiah Simmons, vagy épp a tackle Josh Jones.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!