Connect with us

Hír

Payton: Nincs az az isten, hogy elveszítsem ezt a srácot

Nagyon furcsa volt a drafton, hogy a Saints beáldozott egy jövő évi hatodik körös picket, hogy húzhasson egyet az idei hetedik körben (miután az összes idei harmadik napos pickjét feladta a csapat egy felcserénél), és kiválasztott egy Taysom Hill-klónt Tommy Stevens személyében. Most Jeff Duncan (The Athletic) jóvoltából kaptunk egy kis háttérsztorit a történethez.

Röviden az a lényeg, hogy Stevens már szóban megegyezett a Panthersszel, hogy draftolatlanként oda fog igazolni, leginkább azért, mert korábban együtt dolgozott a támadókoordinátor Joe Bradyvel. Stevenst a Saints is meg akarta szerezni draftolatlanként, tárgyaltak is az ügynökével, azonban egy idő után már nem vette fel a telefont és tudatta, hogy maradnak a Panthersnél.

A Panthers egy 15 ezer dolláros aláírási bónuszt és 30 ezer dolláros garantált fizetést ajánlott Stevensnek, ami egy átlagos, korrekt szerződés draftolatlan játékosoknál, ezt pedig a Saints is tartotta volna, és Payton azzal próbált érvelni, hogy ők találták ki ezt a pozíciót (amit Taysom Hill tölt be), így mindenkinél jobban tudják majd Stevenst használni. A játékos azonban maradt eredeti elképzelésénél és a Panthershöz akart aláírni.

Paytont ez feltüzelte, nem akarta a csoportriválisnak átengedni a játékost, úgyhogy elindult a küldetés, előbb felemelte az ajánlatát 144 ezer dolláros fizetésre, ám ez sem volt elég. Végül pedig szerzett magának egy draft cetlit, amivel kiválasztotta Stevenst és elhappolta a Panthers orra elől.

Payton pedig küldött is egy üzenetet leőbb Bradynek, hogy “ne olyan gyorsan”, majd Stevensnek és ügynökének is, hogy “belefáradtam a kérlelésbe, elveszem, amit akarok”.

Nincs az az isten, hogy elveszítsem ezt a srácot.

– mondta Payton később.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!