Connect with us

Hír

Reggie Wayne: Két hét alatt 450 ezret kerestem, hála Belichicknek

Reggie Wayne a 2000-es évek egyik legjobb elkapója volt, a Colts játékosaként 2001 és 2014 között mindent elért, amit csak egy elkapó elérhetett. Ugyanakkor nem Indianapolisban fejezte be a karrierjét, hanem a Patriotsban, bár New Englandben csak két hetet töltött.

Wayne egy évre 3 millióért írt alá a Patriotshoz 2015-ben, kapott is egy 450 ezer dolláros aláírási bónuszt, ennek ellenére egyetlen alapszakaszmeccsen sem lépett pályára – 14 évnyi játék után már nem volt affinitása a Patriots-wayhez. Ennek ellenére csak jókat tud mondani a csapatról.

Odamentem Bill Belichickhez és mondtam neki, hogy ez nem fog menni, de ne aggódjon az aláírási bónusz miatt, visszafizetek mindent. Erre azt mondta nekem a mester, hogy tartsam meg. Mindig is tiszteltem őt, és úgy hallottam, ő is engem, ez is ennek egy jele lehetett. Értékeltem a gesztust. Ez volt minden idők legjobb munkája

– mondta az elkapó az NFL Mediának.

Wayne a karrierjét végül 1070 elkapással, 14 345 yarddal és 82 TD-vel fejezte be, illetve BB-nek hála közel fél millióval gazdagabban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!