Connect with us

Érdekességek

Remek támadók maradtak még a piacon

A szabadügynökpiac érdemi része már régen véget ért, de még mindig vannak minőségi játékosok a piacon. Támadókból különösen nagy a választék, főleg ha valakinek futó vagy offensive lineman kell.

 

 

A korábban top 5-ös fizetést kapó Devonta Freeman a legjobb elérhető futó a piacon, a játék minden aspektusában átlagon felüli (legalábbis fénykorában az volt). Mellette Carlos Hyde és a veterán LeSean McCoy jelent még minőségi opciót.

 

Támadófalemberből még nagyobb a bőség. A két messze legjobb játékos a guard Larry Warford és az LT Jason Peters, ők a legtöbb csapat kezdőjébe azonnal beférnének. Guard poszton még Mike Person és Josh Kline, tackle-ként pedig Kelvin Beachum, Demar Dotson és Cordy Glenn lehet kapós.

 

Elkapóból és TE-ből már nem olyan nagy a választék. Taylor Gabirel és Josh Gordon a két legnagyobb név a WR-piacon, tight endként pedig az öreg és sérülékeny Delanie Walker jöhet szóba.

 

Irányítóposzton egy korábbi MVP és egy korábbi  Super Bowl MVP elérhető. Cam Newton egészségesen akár kezdő is lehet valahol, Joe Flacco pedig elsősorban cserének lehet jó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!