Connect with us

Hír

Rivers a támadófal miatt akart Indianapolisba költözni

Philip Rivers szinte világéletében rossz támadófal mögött játszott a Chargersben, de legalábbis elég régóta nem volt használható fal előtte. Az utóbbi 10 szezonban átlagosan 34-szer sackelték, míg új csapatának, a Coltsnak a támadófala az utóbbi két évben 50 sacket engedett csak összesen, ráadásul 2018-ban csak 18-at, a tavalyi 32-ben pedig közrejátszott a gyenge irányítójáték is (hiszen az irányítók is felelősek a benyelt sackekért).

Nem csoda, hogy Rivers egyik fő szempontja az volt, hogy jó támadófal mögött játszhasson új állomáshelyén. Erről Nick Sirianni támadókoordinátor beszélt, ő mondta el, hogy az Anthony Castonzo, Quenton Nelson, Ryan Kelly neveivel fémjelzett egység nagyban közrejátszott Rivers Indianapolisba való csábításában, az irányító ugyanis sokszor megemlítette, mennyire jók ezek a srácok és mennyire értékesek lesznek ők a számára. Nem csoda, a Coltsnál a liga egyik legjobb támadófalát építették fel az utóbbi pár évben, nagy változás lesz ez a veterán irányítónak.

A skill playerekben talán visszaesés lesz a Colts a Chargershez képest, de Michael Pittman és Jonathan Taylor draftolása ezen is segít, TY Hiltonról pedig nem szabad elfeledkeznünk, a támadósor továbbra is nagy részben rá fog épülni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!