Connect with us

Draft

Tíz hátsókörös újonc, akikre már idén nagy szerep hárulhat

From Zero to Hero. Ezt szokták mondani azokra, akiket nem tartottak sokra, átnéztek felettük, nem foglalkoztak velük, ők viszont rácáfoltak a kétkedőkre. Ilyen és ehhez hasonló játékosokat szedtünk most össze, olyan újoncokat, akik a 2020-as NFL Draft harmadik napjára csúsztak vagy draftolatlanként kerültek ki a piacra, mégis nagy hatással lehetnek majd a csapatuk játékára már az újonc évükben is.

4/113, Troy Pride, CB, Carolina Panthers

A Panthers egészen unortodox felfogást követve csak a védelmébe draftolt idén, méghozzá olyan játékosokat, akik inkább a jövőben lehetnek a csapat meghatározó alakjai. Ez persze nem jelenti azt, hogy Brown, Chinn vagy Gross-Matos ne lehetne első napos kezdő, és ugyanez igaz a harmadik napjuk első választottjára is. Donte Jackson az egyetlen olyan corner a rosteren, akivel kezdőként lehet számolni, mögötte nagy a szakadék. Ezt használhatja majd ki Pride, aki a Notre Dame-ről érkezve, kellő megszerzett rutinnal a széleken és megfelelő adottságokkal, kvalitásokkal, komoly kihívást fog jelenteni a csapattársaknak, ha el akarják ütni az egyik kezdő szélső CB pozíciótól.

4/127, K’Von Wallace, S/NB, Philadelphia Eagles

Wallace helyzete nagyon érdekes, mert egy egészen magas minőségű játékos, aki sok mindent kínál az Eagles védelmének, mégse biztos, hogy olyan egyszerű dolga lesz 2020-ban a pályára kerülnie. Méghozzá azért, mert a cornerbackből safetybe mozgatott Jalen Millsszel kell majd versenyeznie, hogy nagyobb számú snapet kaphasson, aki nagyon jó helyet foglal el az edzői stáb szívében. Ami mellett viszont majd nem lehet szó nélkül elmenni, az a sokszínűsége, ezt pedig kamatoztatni fogja, és ne lepődjünk meg, ha a szezon második felére kevesebbet kerülne pályára Mills vagy éppen a frissen, egy évre igazolt nickelback, Robey-Coleman.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások