Connect with us

Hír

Többen is érdeklődnek Josh Rosen iránt

Josh Rosen akár ismét csapatváltás előtt lehet. A Dolphins ugyebár 1/5-re draftolta Tua Tagovailoát, aki nyilvánvalóan a jövőt jelenti a franchise-nál, mellette pedig ott a tavalyi kezdő Ryan Fitzpatrick, aki egyértelműen megmondta, hogy maradni és kezdeni akar, amire akár lehet is lehetősége a szezon elején, amíg Tua belerázódik a dolgokba. Rosen így ismét kimaradhat, Michael Giardi információi szerint pedig több csapat is felhívta már a Dolphinst, érdeklődve a fiatal irányító iránt.

Giardi hozzáteszi, hogy a Dolphins nem siet Rosen eladásával, ami egyben azt is jelentheti, hogy nem kaptak még megfelelő ajánlatot senkitől. Az kvázi kizárt, hogy valaki második napos picket adjon érte, a kérdés az, a 4-7. kör között hol mozoghat az értéke.

A 23 éves játékos két éve 1/10-es volt, azonban a Cardinals Kyler Murray kedvéért egy második körös pickért cserébe túladott rajta egy gyenge év után, aztán Miamiban nem tudta beverekedni magát a kezdőbe, pedig egyértelmű volt, hogy a franchise szempontjából az lett volna a jobb megoldás, ha ő kezd. Most pedig jött elé Tua, így jó eséllyel ismét új otthon után nézhet. Rosen kezdőként 3-13-as mérleget tud felmutatni 2845 yarddal, 12 touchdownnal és 19 interceptionnel.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások