Connect with us

Hír

Tom Brady és Philip Rivers is elit társasághoz csatlakozik

Tom Brady és Philip Rivers már eddig is számos elit társaság tagjának mondhatta magát, most még egyhez csatlakozhatnak. Mindössze négy irányító, Brett Favre, Johnny Unitas, Joe Montana és Peyton Manning mondhatta el eddig magáról, hogy úgy volt kezdő egy csapatban, hogy előtte egy másik gárdánál már legalább 100 meccsen győzött – az első héten Rivers lehet az ötödik, aki csatlakozik ehhez a kompániához, Brady pedig a hatodik (Rivers hamarabb lép pályára).

 

 

További QB-érdekesség, hogy a 10 irányítóból, aki valaha is 50+ ezer passzolt yardot szerzett karrierje során, idén három is az NFC South-ban fog játszani: Brady mellett Drew Brees és Matt Ryan (egyébként Rivers is átlépte már az 50 ezres határt). Ráadásul a liga történetének két legtöbb TD-t passzoló játékosa (Brees és Brady, 547 és 541) is az NFC déli divíziójában lesz.

 

Emellett mind Riversnek, mind pedig Bradynek alaposan kijut majd a jóból, legalábbis ami a top QB-kat illeti. Brady kétszer játszik Brees-zel és Ryannel, valamit Patrick Mahomes, Matt Stafford, Aaron Rodgers és Kirk Cousins ellen is pályára lép. Rivers szintén játszik az utóbbi hármas ellen, illetve Lamar Jacksonnal és Ben Roethlisbergerrel is találkozik, Deshaun Watsonnal pedig csoportiválisként duplázik.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!