Connect with us

Draft

Trade, ameddig a szem ellát – 49ers draftértékelő

Letagadni se lehetne, hogy John Lynch a legaktívabban cserélő GM a ligában. A draftértékeléskor elsősorban az újoncok bemutatása, véleményezése szokott a központban állni, de idén a 49ersnek kis híján kétszer annyi trade jutott, mint újonc játékos. Természetesen azért így sem kell szomorkodnia a kaliforniai csapatnak.

Kilenc. Ennyi cserét hajtott végre Lynch, melyben valamilyen úton-módon érintve volt 2020-as draft pick is. Persze végeredményként sikerült azért 5 választással újoncokat is hozni a csapathoz, ráadásul ebből kettőt is a top 25-bent. Érdekesség azonban, hogy egyik játékos sem a csapat saját pickjével érkezett. Ez azt jelenti, hogy az idei összes saját választását eladta a 49ers és eredetileg más csapatok pickjeivel választottak végül.

1/14 Javon Kinlaw, DT

A pick háttere: A 49ers eredeileg az 1/13-as pickért cserébe eladta az Indianapolis Coltsnak DeForest Bucknert. A választás egészen sokáig a csapat birtokában is volt. A draft napján azonban ki más törte volna meg az addigi csendet, mint John Lynch. A 49ers eladta az 1/13-as és a 7/245-ös picket a mögötte lévő Tampa Baynek az 1/14-es és a 4/117-es választásért. Tehát az egy helyes hátracsere mellé a csapat kapott egy 4. körös választást egy 7. körösért.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!