Connect with us

Hír

Trent Williams előleget kapott, Zach Fulton lemondott a fizetése több mint feléről

Két támadófalember szerződéséhez is hozzányúlt a csapata, bár a két játékos közül csak az egyikük lehet boldog: Trent Williams előleget kapott a 49erstől, Zach Fulton pedig lemondott a fizetése 57 százalékáról, hogy a Texansban maradhasson.

Williams 2020-ban 12,5 millió dollárt kereshet, azonban ebből egy cent sem garantált. A Redskinstől megszerzett elit LT korábban már jelezte, hogy bizonyítani akar az új szerződése előtt (ami nagy valószínűséggel 20+ milliós lesz), a csapat pedig most jó szándéka jeléül adott neki némi előleget, állítja Ian Rapoport. Hogy az alapfizetéséből mennyi lett garantált, egyelőre nem tudni.

Fulton teljesen más utat járt be. Az ő szerződése két évig volt még érvényes, ez idő alatt 14 milliót kereshetett volna, de Williamshez hasonlóan egy cent garantáltja sem volt. A Texans pedig jelezte, vagy fizetéscsökkentés, vagy kivágás: a végeredmény az lett, hogy a guard lemondott 6 millió dollárról, cserébe idén 5 millió dollárt garantált hazavisz, jövőre pedig 3 milliót kereshet (az összeg semmilyen formában nem garantált).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!