Connect with us

Podcast

Triple Coverage #224 – Nem 6 másodperc fogja meghatározni a szezonod

Az exkluzív vendégeket felvonultató podcastsorozatunk legújabb adásában egy újabb neves futballőrült kapott meghívást, aki nem más volt, mint a Tabánya Mustangs és a 2020-as Egyetemi Válogatott támadókoordinátora, Zahovay Ádám. A név ismerősen hangozhat, hiszen Zaho volt FK-szerkesztő, valamint a Digi Sport képernyőin is rendre feltűnt az elmúlt években mint szakértő és szakkommentátor.

Az adásban beszéltünk egy videóról, filmről, ami bemutatja, milyen volt a Mustangs 2019-es szezonja, az a szezon, ami különösen fontos volt a csapat életében. Érdemes végignézni, mert tényleg nagyon jól mutatja be a kulisszák mögötti, csapaton belüli életet, az egyes játékosok történeteit és azt, hogy mekkora egység rejlik ebben a csapatban.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!