Connect with us

Hír

Várhatóan nem lesznek idén londoni NFL-meccsek

Az NFL a tervek szerint most pénteken hozza ki a 2020-as szezon menetrendjét, a Daily Mail információi szerint pedig ez nem fog tartalmazni londoni mérkőzéseket – és ezzel együtt egyébként az éves mexikói találkozóra sem kerül majd sor a koronavírus járvány miatt.

A Daily Mail a Tottenham csapata köré építette fel a cikkét, amiben megjegyezte, hogy a londoni csapat bő 4 millió fontot bukhat azzal, hogy az NFL nem visz az angol fővárosba mérkőzést idén – a tervek szerint két találkozót rendeztek volna a Tottenham tavaly átadott, hiper-szuper, részben az NFL igényei szerint tervezett stadionjában, ahol 10 évre állapodtak meg a felek évi két mérkőzés lebonyolításában.

Az angol futballszövetséget is érinti egyébként a változás pénzügyileg, hiszen a Wembley-be tervezett két találkozó is elmarad majd, illetve egészen pontosan a helyszíne változik és kerül vissza az USA-ba, ezzel szintén fontmilliókat bukik az FA.

A korábbi tervek szerint egyébként a Jaguars két hazai meccset is rendezett volna idén Londonban, amivel tovább kísérletezett volna a liga egy jövőbeni angliai franchise kapcsán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!