Connect with us

Hír

Von Miller: Mahomest nem tudjuk megállítani, a támadóknak kell pontokat szerezniük

A Broncos tavaly mindössze 9 pontot szerzett és 53 pontot kapott a Chiefs elleni két találkozóján. Ha le akarják taszítani a trónról Mahomesékat, akkor sokat kell fejlődni, és elsősorban az offense-nek kell javulnia. Nem meglepő tehát, hogy Elwayék erre koncentráltak a holtszezonban, sok fontos játékos érkezett a labda ezen oldalára.

Von Millert, a Vadlovak passzsiettetőjét arról kérdezte a Washington Post, hogy hogyan tervezik megállítani Mahomest, hogyan lehet ellene védekezni.

Nem lehet. Egyszerűen pontokat kell szereznünk. Néha ki tudunk kényszeríteni harmadik kísérleteket itt-ott, és ha le is tudunk jönni a pályáról, akkor igazából a támadókon a sor. Pontokat kell szereznie az offense-nek, mert Mahomest nem lehet megállítani – és nem is okos úgy nekivágni egy mérkőzésnek, hogy majd 0 ponton tartjuk Patrick Mahomest.

Kíváncsian várjuk, hogy a felturbózott, Drew Lock által vezetett támadósornak, és ezáltal a Broncosnak mekkora sikerélménye lesz a címvédő ellen. Az biztos nem árt, ha az offense jóval több pontot tud majd feltenni a táblára, mint tavaly.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!