Connect with us

Játékos Portré

2 millió dollár elkapásonként, mert túl lusta volt ahhoz, hogy a legjobb legyen

Nincs még egy olyan poszt az NFL-ben, ami úgy fogyasztaná a tehetségeket, mint a wide receiver. Itt játszik a legtöbb díva, akik a hihetetlen kvalitásaik ellenére sem tudnak karriert csinálni, pedig milyen nagyszerű elkapó lehetett volna Josh Gordonból vagy Justin Blackmonból, ha nincsenek a pályán kívüli dolgaik. És milyen remek játékos lehetett volna Dwayne Bowe-ból, ha egy kicsit kevésbé lusta, és csak félig annyira piperkőc, mint Antonio Brown.

Bowe egy igazi életművész. Már újoncként holdoutolt, majd megtette ezt a franchise tag birtokában is. Karrierje legrosszabb szezonja után kötött top 3-as szerződést, hogy aztán két év után kivágják. Egy nulla TD-s idény után palizta be a Brownst, hogy minden idők egyik legjobban fizető szerződését írja alá: pályája utolsó évében elkapásonként két milliót keresett és a szezon végére 10 millió dollárral lett gazdagabb. Egyszeres Pro Bowler és All-Pro, ami ugyan nem rossz, de ennél sokkal több volt benne. Kár, hogy ő nem akart több lenni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!