Connect with us

Hír

31 év edzősködés után visszavonul a Texans special team koordinátora

Bejelentette visszavonulását a Texans special team koordinátora, Brad Seely, aki 31 éve edzősködik az NFL-ben, 1989 óta folyamatosan a speciális egység koordinátora volt több csapatnál is – írja a Texans hivatalos oldala. Kilencszer jutott el konferenciadöntőig, háromszor Super Bowlt nyert és 10 különböző special team játékost juttatott el Pro Bowlba.

“Rendkívül szerencsésnek mondhatom magam, hogy több, mint 30 évig voltam az NFL-ben és edzősködhettem a sportban, amit imádok. Szeretném megköszönni minden egyes edzőnek, játékosnak, stábtagnak, akivel együtt dolgoztam, mióta 1989-ben bekerültem a ligába. Szerencsés vagyok, hogy a legjobb szervezeteknek voltam a tagja és örökké őrizni fogom a barátságokat és emlékeket, amiket a ligában szereztem.”

Seely 1989-ben a Coltsnál kezdte NFL-pályafutását, a special team mellett a tight endeket edzette. Előbbinél megmaradt a Jetsnél, a Patriotsnál, a Brownsnál, a 49ersnél és a Raidersnél is, mielőtt Houstonba költözött. Bill Belichick stábjában nyert három Super Bowl gyűrűt.

A Texans egyelőre nem nevezett ki senkit a helyére, de várhatóan Tracy Smith lesz az új koordinátor, aki Seely mellett dolgozott az utóbbi évtizedben segédedzőként.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!