Connect with us

Érdekességek

A 2007-es Michigan State el volt eresztve jövőbeli NFL-irányítókkal

Nem lehet azt mondani, hogy a Michigan State futballprogramja 2004 és 2006 között kiemelkedő lett volna, egymás után háromszor végzett a csapat negatív mérleggel. A dolgok 2007-ben kezdtek el megváltozni, ekkor lett ugyanis teljes értékű kezdő Brian Hoyer, illetve ekkor került a csapathoz Nick Foles és Kirk Cousins.

Hoyer 13 meccsen játszott 2007-ben, a csapat pedig 7-6-os mérleget ért el – ez ugyan nem kiemelkedő, de legalább már pozitív. 2008-ban 9-4-es mérleggel Capital One Bowlba juttatta a gárdát (bár lehengerlőnek nem lehet nevezni a 2404 yardját és 9/9-es TD/INT-arányát), de győzni már nem sikerült a Bowl-meccsen. Ezek után draftolatlanként a Patriotshoz került, de játszott a Steelers, Cardinals, Browns, Texans, Bears, 49ers és a Colts csapatában is. Jelenleg a New England alkalmazásában áll és jó esélye van a kezdő pozícióra.

Nick Foles csak egy évig volt a csapat irányítója, majd transferelt az Arizonára, a Michigan State-en mindössze öt jó passza volt 57 yardért. Most a Bears kezdő pozíciójáért küzd az Eaglesszel bajnoki címet szerző irányító.

Cousins már sikeresebb volt egyetemi szinten: 2009-ben vette át a kezdőt Hoyertől, és bár az első idénye nem sikerült jól (6-7-es mérleg), de ezt egy 11-2-es szezon követte. 2011-ben szintén 11-2-es alapszakaszmérleg jött össze, ráadásul ez már Big Ten bajnoki címmeccset ért, de a Championship Game-en a csapat 3 ponttal kikapott a Wisconsintól (az Outback Bowlon viszont sikerült nyerni). Cousins ezek után 4. körös lett, lehúzott pár évet a Redskinsben, most pedig a Vikings kezdője.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!