Connect with us

Hír

A Bearsnél annyira jól mennek a virtuális edzések, hogy másfél héttel előbb befejezték őket

Az utóbbi két hónapban, a Chicago Bearsnél – ahogy minden másik csapatnál is – virtuálisan ment a holtszezon program, így kellett meetingeket és edzéseket tartani a koronavírus járvány miatt. A jelek szerint a Bearsnél annyira jól ment ez a virtuális tanulás, hogy másfél héttel előbb “hazaküldték” a veterán játékosokat, hogy akkor ennyi elég is volt, már mindent megtanultak, amit virtuálisan meg lehetett.

Matt Nagy főedző ugyanis elmondta (via NBC Sports Chicago), hogy csütörtök után – tehát másfél héttel a tervezett előtt – a veterán játékosok végeztek a virtuális holtszezon programmal, már nem kell heti négyszer két órát a gépük előtt ülniük, legközelebb csak az edzőtáborban lesz jelenésük július végén, akkor már személyesen a csapat központjában. Az újoncoknak nincs meg ez a lehetőségük, nekik még tovább kell tanulniuk és dolgozniuk.

Nagy azt reméli, hogy a játékosai azzal foglalkoznak majd, hogy a testüket felkészítsék az edzőtáborra, ugyanis a virtuális meetingekkel ez nehezebb feladat volt. Nagy a 2011-es lockout alapján (amikor az Eaglesnél dolgozott) tudja, hogy mennyire fontos az egészség és a sérülések megelőzése egy nagyobb szünet után. Biztosra akar menni, hogy a játékosai felkészültek lesznek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!