Connect with us

Hír

A Cardinalsnál alig várják, mit süt ki az “őrült zseni” Kingsbury

Mivel nincsenek valódi edzések, amikkel foglalkozni kell, és a munkahelyre sem kell bemenni, ahol folyamatosan zavarnák, így a Cardinals főedzőjének, Kliff Kingsburynek sok ideje van otthon meccsfelvételeket nézni és elemezni – így belevetette magát az egyetemi fociba.

“Igen, így lehetőségem volt az egyetemi meccsekbe beleásnom magam. Mindig próbáltam tanulmányozni a legjobb támadósorokat, az olyan edzőket, akiket nagyon tisztelek. Sok nagy koponya van azon a szinten, úgyhogy a holtszezonban a sok szabadidőmmel komolyabban beleástam magam ebbe.”

– mondta Kingsbury az Arizona Republicnak.

A játékosai pedig alig várják, hogy mit süt ki ez az “őrült zseni”, erről Kenyan Drake beszélt, aki kivirágzott Kingsbury kezei alatt.

“Kliff az egyike a leginkább őrült zseni támadóguruknak a ligában. A nyers képességeidre alapoz és olyan helyzetekbe hoz, amiben sikeres tudsz lenni és amivel a támadósor a legjobban tud működni. Fogalmam sincs, mit fog most kitalálni, de azt tudom, hogy amint elkezdődik a szezon, mindenkinek zökkenőmentesen fognak menni a dolgok… mi pedig pontokat fogunk szerezni és több meccset fogunk nyerni.”

– mondta Kenyan Drake, via PFT.

A Cardinals támadósora nagyot lépett előre tavaly azzal, hogy Kingsburyt nevezték ki főedzőnek és hogy Kyler Murray lett a kezdő, és várhatóan még tovább fog fejlődni az offense a tanulóév után és DeAndre Hopkins érkezésével.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!