Connect with us

Hír

A Seahawks $15 milliót ajánlott Clowney-nak

Még mindig Jadeveon Clowney magasan a legjobb elérhető szabadügynök, és már furcsa is, hogy nem írt alá senkihez így június közepén. A pontos okokat nem tudni, lehet ő is ki akar várni, vagy egyszerűen többet kér, mint amennyit a csapatok adnának. Arról eddig nem igazán volt hírünk, hogy milyen ajánlatokat kapott a pass rusher, most viszont Mike Florio információi alapján erről is lehet sejtésünk.

Ezek alapján a Seahawks egy évre $15 milliót kínált Clowney-nak. Legutóbb Adam Schefter arról írt, hogy a Browns is érdeklődik a pass rusher iránt, Florio pedig arról számol be, hogy $18 millió körül lehetett a kínált összeg, bár az nem tiszta, hogy valóban sor került-e az ajánlattételre vagy csak a tárgyalások közepette hangzott el az összeg. Azt sem tudni egyébként, hogy a Seahawks 15 milliós ajánlata még él-e.

Az egyébként szinte borítékolható, hogy a Seahawks nem fog $16,5 milliónál többet kínálni, ugyanis akkor rátették volna az UFA tendert, ami annyit tesz, hogy ha egy bizonyos időpontig nem ír alá senkihez, akkor ők elviszik és 10%-kal növelik a tavalyi fizetését – ez lett volna a $16,5 millió.

A Seahawksnak egyébként $14 millió költöpénze van jelenleg az Over The Cap adatai alapján – persze ebből még szerződni kell az újoncokkal, kell hagyni a gyakorlócsapatra és a szezonközbeni sérülésekre, ellenben ki is lehet még vágni játékosokat, tehát megoldható Clowney szerződése, ha sikerül megegyezniük a feleknek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!