Connect with us

Érdekességek

A Steelers pass rush történelmi magaslatokban

A Steelers védelmét nem gyakran említettek a legjobb között az elmúlt években: tavaly még csak-csak, de akkor a 49ers és a Patriots védelme volt leginkább felkapva, előtte a Bills, a Vikings, a Bears vagy a “Sacksonville” Jaguars egysége volt a csúcsok csúcsa. Most itt az ideje, hogy a Pittsburgh is megkapja a neki kijáró tiszteletet, végtére is olyat hajtott végre az elmúlt három évben a defense, amire legutóbb közel két évtizede volt példa.

Az elmúlt három évben a Steelers védelme szerezte a legtöbb sacket, szám szerint 162-t, ami 20-szal több, mint a második helyezett Saintsé (a top 5-be még a Rams és a Jaguars fért be 139 sackkel, illetve a Panthers a maga 138-ával). A csapat mindegyik szezonban legalább 50 zsákolást gyűjtött, amire a legutóbb a Rams volt képes 1998 és 2000 között, előtte pedig a Lawrence Taylor fémjelezte Giants 1985 és 1988 között. Nem semmi társaság.

A Steelersnek idén is minden esélye megvan az 50 sackes határ eléréséhez: TJ Watt évről-évre jobb, Cameron Heyward még mindig elit, Stephon Tuitt visszatér a sérüléséből, valamint sikerült Bud Dupree-t is megtartani, így továbbra is Pittsburgh-ben lesz a liga egyik, ha nem a legjobb védőfala és pass rush gépezete.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!