Connect with us

Hír

A Titans még nem mondott le Corey Davisről

A Titans nem hívta le Corey Davis 5. éves opcióját, ennek ellenére a csapat nem mondott még le teljesen a korábbi 1/5-ös elkapótól. Arthur Smith, a csapat támadókoordinátora egy videokonferencián beszélt Davisről: sokat vár tőle idén és nagy szerepet szán neki az offense-ben.

A lehető legjobb egység szeretnénk lenni, és ebben Corey-nak is nagy szerepe lesz. Már tavaly is volt pár nagyszerű játéka, sokat tett hozzá a támadósorhoz. Úgy gondolom, hogy még egy szintet lép előre idén, nagyon magabiztos vagyok a Corey, AJ [Brown] és Adam [Humphries] alkotta elkapósorral kapcsolatban.

Davis jövőre szabadügynök lesz, így mindenképp villantania kell. Eddig három év alatt 142 elkapást, 1867 yardot és hat TD-t gyűjtött, ami nem túl impresszív.

A legjobb szezonját másodévesen hozta, akkor 65 elkapásból 891 yardot, négy TD-t és 47 first downt jegyzett, úgy tűnt, végre beérhet. AJ Brown érkezésével viszont háttérbe szorult tavaly, minden téren visszaesett a teljesítménye (43/601/2), így nem volt meglepő, hogy a csapat nem élt az 5. éves opcióval.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!